vill också bara passa på att klargöra att konvolutet till U2:s No line on the horizon är helt GALET snyggt, och att jag skulle rama upp en litografi av det på väggen alla sju dagar i veckan.


HAHA fyfan vad skevt

såg ett kort på facebook ifrån trollhättan
och så var det en blå buss på kortet
en BLÅ buss
det kändes så himla himla himla fel, nästan omöjligt.
"vadå, en buss kan väl inte vara blå eller?" 






måste nog erkänna att jag tycker röda bussar är WAY snyggare... sorry, västtrafik.

H x 2





mysigt



all of a sudden

igår var en jävla skitdag, fast som tur är kommer det ju efter regn lite solsken, eller som man kanske mer passande kan säga, att efter en dålig dag kommer det snö. jag vaknade upp imorses och tittade ut genom fönstret, ut över alla taken och träden, precis som vanligt. jag tänkte att det var jäkligt dimmigt ute, fast det var det ju inte, för det var snö
SNÖ
SNÖHÖHÖH!!!

det var längesen jag blev så genuint genomlycklig och jag är fortfarande glad, ligger och låtsas att jag är hemma i sverige när jag kollar upp på alla flingor som singlar ner.


Dag 1. Om mig.

Jag heter Louise. Louise Lindberg. Jag är inte jätteförtjust i mitt förnamn, men desto mer glad över mitt efternamn. Mitt mellannamn tycker jag är jättefult och jättetantigt, och skulle därför aldrig haka på trenden att skriva ut det på facebook. Jag är 18 år och fyller år på nyårsafton, vilket inte alltid är så jäkla party som det låter. När jag blir 19 kommer jag bli ledsen, för jag vill inte vara 19. 19 känns som en värdelös ålder. Jag gillar att vara 18, vilket är precis mellan vuxenvärlden och ungdomens bekymmersfria dagar. 19 är en förbannelse. Det enda som är värre än 19 är 17. Jag kommer inte ihåg jättemycket ifrån min tonårstid, typ när jag var 13-14. Jag var nog rätt tråkig på den tiden. Jag gillar att tänka att jag för varje dag som går blir lite, lite mer som jag vill vara (typ spontan, härlig, äventyrlig och you name it, och så ytterligare en massa positiva adjektiv efter det...)

Jag är född på BB i Trollhättan, vilket är en stad jag inte alls har anledning att hata. Jag förstår inte folk som säger att de hatar städer, utan fördömmer dem snarare, mest för att jag tycker att det är så jäkla patetiskt att sitta och säga att man "hatar Trollhättan, sån jävla håla va, fan vad jag hatar den här jävla skitstaden". Jag tror att människor som säger så gör det för att de innerst inne vet att de aldrig kommer att komma därifrån. Jag däremot har redan lämnat Trollhättan. Inte för gott, men för ett tag. Jag bytte ut det mot London istället, vilket är rätt annorlunda, och jag gillar de städerna på olika sätt. Mest av allt gillar jag dock mitt hus hemma i Sverige. Det är min absoluta fristad. Om vårat röda trähus med vita knutar brann ner skulle jag gråta hjärtat ur kroppen och troligtvis känna mig som en helt annan (och svagare) människa. Jag hoppas att det never ever händer.

Nu måste jag förresten sova, fortsättning följer imorgon.

bring it

idag blev jag utmanad.
a challenge, fo sho, och en bloggig sådan.
under en månad (eller i mitt fall 23 dagar) ska jag varje dag skriva ett inlägg med ett specifikt tema. det var stina som gav mig uppgiften, och eftersom jag tycker det låter skitroligt kommer ni ända fram till den 22:e december varje dag kunna läsa om följande saker:

Dag 1. Om mig
Dag 2. Det här åt jag idag
Dag 3, ja ni fattar... Vad är kärlek?
4. Ett ögonblick
5. Min tro
6. Mina syskon
7. I min handväska
8. Mina drömmar
9. Mitt bästa skämt
10. Min bästa vän
11. Min favoritfödelsedag
12. Detta ångrar jag
13. Ett annat ögonblick
14. Mina föräldrar
15. Det här upprör mig
16. Det här får mig att gråta
17. Det här får mig att må bättre
18. Mina rädslor
19. Min favoritplats
20. Min telefon
21. Min förebild
22. Det här saknar jag
23. Mina ambitioner


guldkanter på vardagen

tänk vad glad man kan bli ibland. som när man kommer till IKEA och dom säljer julgranar utanför entren, samtidigt som dom spelar mariah careys All I want for christmas, och julfeelingen bara fyller ut varenda liten centimeter i kroppen. eller när man kommer hem från IKEA, frusen men nöjd, och möts av en jättemysig video från världens finaste lilla romantiker till pojkvän och nästan nästan börjar gråta lite bara för att det är så himla vackert (jag hade inte sett den videon förut, TACK så galet mycket!).

Jag älskar dig Louise <3 / Viktor


jag har fyrtal i hjärtslag / och ett par stegar i revolutioner

en gång i tiden, någonstans runt 2007/2008, så hade jag ett medlemsskap på en sida som hette Färdlektyr. Färdlektyr var en sida där man kunde publicera texter och dikter, samt läsa och kommentera andra medlemmars verk. det var ingen big deal direkt, utan en ganska liten och betydelselös sida, och inte helt förvånande la den ner för något år sedan. jag kan inte påstå att jag saknar den, men jag saknar däremot allt som jag publicerade där, vilket trots allt var en rätt stor samling med tankar och ord som jag aldrig mer kommer att kunna få tillbaka. det är små förlorande utdrag ur mitt femtonåriga jag och när jag läser de fåtal som jag idag har lyckats återfinna, så undrar jag vart färgen och formfullheten i min svenska egentligen tog vägen?

ASPEPP




dedikerat inlägg till Madde




;D

man blir ju lite ledsen när man ser sånt här

jag är ju liksom fortfarande svensk medborgare, hallåååå


HIT ME PAOLO

fyfan vad arg/ledsen jag är nu. jag vill inte ha måndag ever again.
jag vill bara ha helg i ytterligare 25 dagar och sen åka hem till sverige.
såhär känner jag nog inte imorgon, men det förändrar inte faktum just nu, att mitt fina humör är förstört. jag ska lyssna på sunny side up och låta den här killen göra vad han är bäst på.

 


a kind of poison in my blood

just nu är jag nöjd med livet.
london är mitt place to be, såhär innan jul.


those wedding bells

med en kopp ingefärsdricka, två rostemackor med leverpastej och ett stycke cosmopolitan, tja, då kan ju livet faktiskt vara värre. det skäller hundar utanför fönstret, ekar av polissirener mellan tegelhusen och ljuder av flygplan som lyfter och landar på någon av stadens flygplatser, så med andra ord så är det en lördagmorgon precis som alla andra här i london (fortfarande ingen snö dock).


s o f i e r o

för första gången på rätt länge loggar jag ut med en riktigt bra känsla i magen, och de får de senaste dagarnas tvivel att krympa och ge plats för en betydligt bättre feeling. drömmen jag hade i natt kommer leva med mig ett bra tag, och jag tänker gå ner nu, hälsa på lill-killen och resten av familjen, och sen peppa inför en julklappsshoppingdag i london!!

första december, 8pm

ny singel!


gillas!

drar, i sann fredagsanda, till beckenham!
där väntar kakbak osv

K.O.

igår blev det helt oväntat och jättespontant en wii-kväll utan dess like, och jag har som alltid efter att jag har spelat wii (vilket är typ tre gånger i mitt liv) en fruktansvärt och outhärdlig träningsvärk. jag, claire och mark-anthony var dock kickass på boxing, och jag var glad och genomsvett när jag så småningom kom upp på rummet. mindre kul är det dock idag, när det gör ont att ta av och på sig kläder bara för att man är så galet stel.


här är huset där jag bor,

huset med en krämfärgad cabrioletbubbla på uppfarten.


D.

jag vet inte vad det är, men plötsligt känner jag mig helt fast.
fruktansvärt instängd
trött, orklös
så jag tror jag går på en promenad
till sällskap har jag Herr D90 och herr MP3 (feina killar)

har kommit på tre julklappar jag önskar mig:

en grym plattång
en billig, enkel digitalkamera att ha på fest
att arvid laddar ner och installerar photoshop och adobe lightroom 3 på min dator (piratebaystyle ofc)


she's all laid up in bed with a broken heart

och hon är så. jävla. sugen på chips.
funderar på att dra till tesco och köpa en påse för att stilla mitt begär, för idag har jag trots allt bara ätit tacowraps, gröt och brysselkål (vilket inte är så illa som det låter... det är faktiskt ganska självvalt)

bulgarien -10



ÄNTLIGEN

OJOJOJ
BBC weather spår light snow shower på lördag!!

why so serious

note to self: inte skypa med viktor när house är på tv.


so won't you come on over

idag har jag varit här i 10 veckor och 1 dag
om 4 veckor och 1 dag åker jag hem

det finns två sorters tid
den man har bakom sig
och den man har framför sig

och de går liksom inte att jämföra.

f ä l t l i n g

i ett hörn av mitt rum ligger i princip bara en massa sladdar
det är ett hörn där jag väldigt sällan vistas


you were twelve I was five

åh så fin klänning från french connection
det får nog bli min julaftonsoutfit trots allt.
ett par mönstrade strumpbyxor och någonting över axlarna 
min vita halsduk och stickade vantar till morgonpromenaden
jag längtar till jul något så fruktansvärt mycket
nu fattas bara den ultimata klänningen till nyår ock-så.


O.K.G.O





H.

jag tänkte gå och väcka honom vid tre
but was told there was no need
och nu ska jag sitta en stund vid hans säng
se honom sova
små lockar, små läppar
små lillfingrar kring vilka han håller mig bunden.

3-5 juni

ojojojoj va
nu blev jag skitsugen på att åka på festival i tyskland!

http://coldplay.com/newsdetail.php?id=667
plus att kings of leon och så inte låter helt fel
typ bara ta bilen ner till tyskland
fixa ett fint tält
äta saltkringlor och knuuuuuuudel
tycka livet är vackert

härrå

bloggar ikväll... PRÅMMIS!
nu ska jag sova middag

jag är lite bakis åsådär

ledsen för dåligt blogguppdaterande.
nu ligger jag i gästrumssängen och avverkar min frukost.
hittills: 2 glas mjölk och äpple
återstår: clementin
funtar på lite lakrits också

saywhat

jag har haft en jättemysig fredagsmorgon, precis som jag alltid har i sällskap med kalasbrud senior och kalasbrud junior. vi (eller i alla fall jag) åt frukost i soliga kelsey park, och sen drog vi hem till marie för att mata athena. nu är jag tillbaka i min säng, där jag ska spendera nästkommande två timmar med att sova, och sen ikväll blir det off and party and wine och hela grejen!


09:27

mot k-k-k-kelsey park

kvällens kompis!



congrats!





greetings from across the pond

helt ärligt så är det här med långdistansförhållande rätt okej. ibland är det skitjobbigt, men vilket förhållande kan inte vara det time to time? jag vet inte om man lär sig så mycket om den andra personen, men man får i alla fall vett att uppskatta varandras sällskap, och det är ett väldigt annorlunda sätt att vara ihop på. omväxling förnöjer ju som bekant och jag älskar dessutom att komma hem efter en utekväll, alldeles svettig av allt dansande, och veta att det ett hundratals mil bort finns en kille som älskar mig precis lika mycket som jag älskar honom. jag behöver inte bry mig om att ragga eller bli raggad på, jag kan bara förlora mig ett folkhav och inte tänka på något annat än musiken (och vilka man råkar slå till). jag gillar att gå omkring och fundera på med vilka sexiga underkläder jag ska överraska till jul, hur det kommer bli att träffas på landvetter och hur vi ska inreda sovrummet i kommande lägenheten... har redan böjat kika i tescokatalogerna efter snygga sängstommar och överkast. summa summarium så finns det trots alla nackdelar även fördelar och nu ska jag skicka iväg ett sms till min kära man, som dagen till ära har mage att vara på sittningen... det här ska han få igen för! puss va

for the first time

nu ligger jag här, i london.
ibland blir jag ledsen när jag tänker på saker som jag missar där hemma. superbrudarna hade världens tekväll för ett tag sen, och sånt saknar jag jättemycket. jag hoppas att vi lyckas klämma in en i mellandagarna. time to time saknar jag friidrotten också, och att fika på strandgatan. ibland saknar jag sommarjobbet. och mitt och malins UF-företag. när hela familjen plus mathildas familj plus viktor och fredrik var i linköping i en vecka, eller bulgarien. rhodos. klassen. att sitta på görans historialektioner och papperschatta med madde, jag saknar till och med att ha körlektion, trots att jag hatade det. jag vill tävla på ullevi igen. jag vill hoppa 1.75 igen och vara sådär berusande och hysteriskt lycklig. jag vill vara i stockholm med fina människor, och gå på jason mraz. gråta mot mathildas axel på coldplay. istället gråter jag själv i en soffa i england. det är inte så hemskt som det låter, jag önskar bara att jag kunde ta med mig en liten del av mitt sverige hit. om 22 dagar går min önskan i uppfyllelse. det ser jag fram emot.

CUT ME OUT

drinking old cheap bottles of wine
sit talking up all night
saying things we havn't for a while
we're smiling but we're close to tears
even after all these years.

gööllit

fasen också... nu ligger jag här och kollar på Kate and Wills: A Royal Love Story (och gillar det)

livet är fint nu

föräldrarna lämnade precis huset, och jag ska alldeles strax tassa ner i vardagsrummet för att hitta något gott att äta. de ska ut på middag ikväll och fira m-a som fyller år, och båda är lediga imorgon så de lär nog vara ute ett tag. detta innebär att jag och harrison (som sover) för ovanlighetens skull har hela stället för oss själva!! mamman badade honom och gjorde hela kvällsrutinen, så för tio fina pund behöver jag med andra ord göra ingenting, och i frysen där nere väntar en härligt kall och tämligen välförtjänt ben&jerry's. nu undrar jag bara hur jag ska utnyttja denna frihet till max, om jag kanske ska korka upp champangen i vitrinskåpet och sedan gå crazy med alla pappans elgitarrer som hänger nere i studion, eller spela shout out louds på maxvolym och dansa runt som en galning? harrison kan ju joina i fall han vaknar, för den killen har då moves som ingen annan!

POINT TO THE CEILING, POINT TO THE FLOOR!

ni vet ibland får man sådär låtar på hjärnan, och så går man och nynnar på samma trudelutt om och om igen tills man får härdsmälta och typ resignerar. så har jag det nu, och låten är ingen mindre än Wind the Bobbin up... herregud va, en engelsk barnramsa, jag börjar känna av att jag spenderar 10 timmar om dygnet med en sån där vad hetere minimänniska. 



söta ju

thursday oh thursday

tror jag ska kila iväg till tesco och köpa något gott tills ikväll. jag tänker liksom inte spendera kvällen i soffan framför TV:n/bredvid datorn tomhänt, utan ska jag vara barnvakt så ska jag fasen vara en kaksmaskande, glassätande och chipstuggande sådan.

saker jag saknar:

mina katter... typ asmycket.
köra bil, också asmycket.
att befinna mig på en plats där det inte finns någon annan människa inom en radie på 500 meter, samt högst två hus.
kunna se på tv, för det hinner jag inte här.
att cykla. vill cykla runt i london so bad.
västkusten en sommardag.
att vakna bredvid någon.
en jättebra bok att förlora mig i.
landet (skojar inte).
mitt långa hår.
ett par ordentliga skor som inte har hål i sulorna.
nyponsoppa.
att kunna träna, jag är sådär härligt halvförkyld och har i princip varit sen jag kom hit.
mina katter.

haha näru skojar!!!

ÄRE SÅ
HA HA

fifaaan alltså
dä ä änte sant
sikket joke ba

jag är på jättejättejättekonstigt humör idag
det är... ganska kul

ÅSÅ ÄRE INTE DET
HA
HA
hA


wind it back again

konstaterar nöjt att jag inte behöver göra några situps ikväll, för jag har ju stått och skrattat tjugo minuter på raken på en tågperrong i norwood. när någonting krånglar söker sig londonbor automatiskt till personer i reflexvästar, vilket är jävligt kul, och inte är londonbor särskilt högljudda av sig heller. det är inte lika kul, men jag har börjat vänja mig vid hatiska blickar nu, för det är fruktansvärt ovärt att bry sig om. kommer vakna med världens sexpack imorgon och det är det enda som matters åså

det lackar mot hjul...

...för jag fick årets första god jul-önskning idag! runt ett knackade det på dörren, och jag gick ner för att öppna. i vanlig ordning var det veckans leverans från sainsbury's som hade kommit, men mannen i dörren tittade suspekt på mig och frågade om jag verkligen var hans kund. jag förklarade att jag var familjens au pair, och undrade vad i hela friden som kunde vara fel? jag har ju tagit emot leveranser säkert en miljon gånger förut?
"du har beställt alkohol" sa han.
"jahaaa" utbrast jag och förstod, "det är ingen fara, jag är 18! ska jag gå och hämta mitt körkort?"
"hmm... kan jag lita på dig? jag vill inte bli av med mitt jobb nämligen"
"det är lugnt, jag lovar. men jag kan hämta ID om du vill!"

på det svarade han inte, utan han började bara lassa över påsarna med mat med ett underligt, fortfarande smått skeptiskt leende på läpparna. när allt var klart frågade han vart jag kom ifrån, och berättade att han jobbat här i london sen 2007. han kom från polen, hatade regeringen där och förklarade att man fick betala 83% av sin lön i skatt. han skulle inte åka tillbaka, men tyckte jag skulle hem till sverige eftersom det var så fint, och när vi sagt hejdå och jag önskat honom en trevlig dag hojtade han på sin knackliga engelska "and merry christmas to you and all around you!" jag blev jätteglad, önskade honom god jul tillbaka och konstaterade att en gammal polsk gubbe med gigantiska glasögon just gjort min onsdag lite, lite roligare.

ser man på liksom
och alkoholen visade sig btw vara ett par flaskor öl.


sötnosen då

jag halvlåg i soffan och läste bok, när harrison plötsligt kom tassande och ville vara med. han satte sig på min mage, drog ner dragkedjan på min träningströja och böjde sedan ner hela huvudet i urringningen. han har precis kommit på hur man sniffar med näsan, så det gjorde han, och jag låg där helt perplex och bara skrattade. han kommer att bli en riktig kvinnokarl en dag, men så länge hans avsikter (förhoppningsvis!) är oskyldiga så låter jag honom hållas.




trains of nowhere

jag överlevde dagen, och jag överlevde den helt okej. det har varit så jäkla dåligt med kvalitiva inlägg/bilder att jag kompenserar detta med något alldeles, alldeles högklassigt, sådär som en trevlig gest precis innan jag går och lägger mig.

hörs imorn!



36 dagar to go

någonting säger mig att det här kommer bli en tuff dag.
jag vill mest bara att den ska vara över, eller i alla fall att klockan ska bli sex.

fyfan för det här alltså

tänk om det ändå aldrig hade ägt rum. tänk om en sån liten händelse fick bli ogjord, då hade inget av det här hänt, då hade tiden förflutit i sitt vanliga behagliga måndagseftermiddagsmak och allting hade varit som innan. som det var när jag vaknade, som det var igår och tänk om ungar inte hade varit som ungar var för jämnan, då hade vi sluppit allt det här.
tänk om någon hade sagt till mig imorses att "nej, vakna inte, sov vidare ett par tio timmar eller så".

men sådana väckarklockor finns inte och nu är allt en jävla lavin.

sunday is the new black

idag myste jag och marie runt i bromley där vi gick i affärer, åt god mat och drack chai latte osv osv, plus att jag köpte världens finaste tröja till mister H (a.k.a beffen). jag har en himla massa bilder ifrån helgen som jag ska försöka lägga upp imorgon, så stay tuned for that va, men for now ska jag försöka sova och drömma sött om julafton. måste också försöka testa på mulled wine snart, samt köpa glögg ifrån IKEA, och det är bara soooo much to do men också soooo little time

ibland finns det nackdelar med fördelar,

typ som att toaletterna i huset här har sådana där lock som stänger sig själva långsamt. ni vet, man släpper dom och så är det någon sorts dämpning som gör att de åker ner sakta. det är jättepraktiskt och bra, jomenvisst, förutom när man besöker en toalett som INTE har sånadära livsnödvändiga funktioner. av ren vana släpper jag bara locken och jävlar vad det smäller, jag lär väl krossa ett par porslinsringar förr eller senare hähä

what would you say to them?

kom in på en persons facebooksida, en kille som vad jag förstår har tagit livet av sig. 4 gemensamma vänner och från trollhättan, men jag har ingen aning om vem det är. har aldrig träffat personen, kan inte ens minnas att jag har hört hans namn, men när jag läser alla inlägg från hans vänner kan jag inte låta bli att bli berörd i alla fall. döden är så obehagligt slutgiltig, så definitiv, och samtidigt finns det som en gång var en människas liv kvar på facebook... usch, jag tycker bara att det är obehagligt.

beste far

grattis världens bästa pappa på fars dag!
han är så bra att han till och med kan peta på london eye!


EN PUSS ELLER SÅ

på högerkinden, av chris martin
what gwyneth & viktor doesn't know liksom



får väl sova bort sorgen

den nittonde respektive tjugonde december ska coldplay ha två mindre spelningar i liverpool respektive newcastle, och biljetterna släpptes klockan två i fredags. nu är de för längesedan slutsålda och jag tittar på videos från stockholm stadion den 22:e augusti 2009, mest för att få gråta en skvätt och tycka synd om mig själv.


fredag pt1

jag kommer aldrig mer att sätta min fot vid ett chalmersspex igen, det är i alla fall ett som är säkert. det var så fruktansvärt jäkliga dåligt och så fruktansvärt jäkla tråkigt att vi gick i pausen, och hungriga samt smått chockerade över vad vi nyss hade upplevt begav oss till en pub för att äta. efter lite kringvirrande i kvarteren runt svenska kyrkan hittade vi en som levde upp till våra krav, och beställe varsin ciabatta samt en flaska vin.

parantes; vinet var asgott! det billigaste av de vita, såklart, för jag har då aldrig varit någon kvalitetskonsument, men trots det så var det nog ett av de godaste viner jag druckit! det hade någon spännanade underton av honung, helt klart uppskattat, och jag tror till och med att icke-vinar'n johanna tyckte det var drickbart!

mätta och nöjda började vi sedan dra oss bort mot camden, där kvällens bravader skulle tas vid. förfestade i sann aupair-anda på tunnelbanan (vilken är helt klart underskattad för sådana ändamål) och mötte på camden town upp resterande tjejer. vi begav oss till KOKO, hann på vägen dit konsumera kvällens andra vinare och kom någonstans runt tolv in på klubben.


F R E D A G


återupptäckte liksom skönheten med paint igår, plus att jag ändå har jäkligt tråkigt just nu. försöker typ undvika att städa mitt rum. lyckas bra genom att rita dinosaurier (jag och viktor körde hänga gubbe igår, han tog det typ direkt... fan lättaste ordet ever)

the black hills, the badlands



FENA

få saker är så jävla imponerande som en talang att kunna uttrycka sig i skrift. jag blir så imponerad av människor med vokabulärer att döda för och meningsbyggnader som gör mig knäsvag. caroline hainer och frans strandberg tillhör den kategorin av människor. jag vet inte varför jag påverkas på det sätt jag gör, men det gör jag.

HAJ


töntig jag ÄR

hihi!


the sweetest letters





saker som jag hatar att säga på engelska:

freezer
for free

jävla f-ljud
vi kommer liksom inte överens.

pre-party

en flaska cider som blev över från när familjen var här, samt en helt hilarious halloweenkostym (på longboard?!)


från kylan in i whärmen

WHEN I SAY RAWKK JAG BA


NHG

nu är jag hemma!
full och glad!
helt aaaawesome kväll!
blivit bjuden på alldeles för mycket vin!
och been bootycalling viktor (han vet att jag vill ha honom, grrr!) så nu ska jag gå och lägga mig (funderar bara på en allra sista älsklingspuss först)

S O E U R



statusuppdatering

det blev lite ofrivilligt överraskande förmiddagsfika hemma hos marie idag, med två galna ungar springandes runt i huset samt inne på marks&spencer. jag lyckades tajma bussen hem perfekt och fick harrison i säng vid tolv, passade på att duscha och sov sedan mini-middag i en halvtimme. halv två hörde jag att harrison var vaken och tänkte att "jikes, så här tidigt!", så jag väntade lite och nu verkar det som om han har somnat om. solen skiner ute så det blir nog parken ihop med linnea i eftermiddag, och ikväll så vankas det stora giget borta i notting hill! marie dyker upp runt halv sju och då drar vi på oss partykläderna, för att vid åtta få skjuts med claire till klubben. jag har ingen aning om hur kvällen kommer te sig efter det, men förhoppningsvis blir det nog kalas, och vi hörs väl imorgon när jag (förhoppningsvis!) är pigg och kry och allt annat sånt där trevligt!

CIAO


they call me mr Farenheit

lägger harrison vid tjugo över tolv.
jag städar undan lite, och äter en macka.
tänker att jag ska ta en liten powernap, så jag ställer klockan på tio i två och somnar. vaknar, konstaterar att harrison fortfarande sover och snoozar i ytterligare tjugo minuter. sen tänker jag gå upp, så jag stänger av klockan. ska bara liksom, ni vet, vila ögon lite först...

tio över fyra vaknar jag och får panik.
har harrison vaknat medan jag har sovit?
tassar ner, och ser att han sover sött i sin säng.
jag andas ut, och tar en note to self: 
en sovande au pair är ingen bra au pair.  

open happiness






kalas

sov, med två kortare avbrott, i ungefär tre timmar i sträck. plötsligt ringde 3 och frågade efter mamma, och strax därefter knackade pappan på dörren och undrade om jag ville ha någonting att äta. om bara några dagar fyller han år, och jag har en rätt bra idé till present på gång hähä

puss va; 2

kvalitén på min webkamera är outrrrrraaaageously bra!


puss va

idag blev jag hastigt och lustigt sjukskriven, så resten av denna måndag väntar välbehövlig sömn och tid till att bara få ta det lugnt. helgen har varit jättebra och jag försöker att inte känna mig allt för deppig över att den är slut, även om det är svårt och jag mest bara vill åka hem (i någon vecka). min familj är den bästa som man kan ha, plus att jag saknar viktor något så fruktansvärt, men jag ska försöka att sluta längta så himla mycket efter jul och istället fokusera lite mer på nuet. köpte en cosmo på tesco förut som jag kan läsa, plus clementiner som jag kan äta, och när ögonen blir sådär härligt tunga och kroppen börjar domna bort, då ska jag bara go with the flow och sova tills jag behagar vakna. har en massa bilder att redigera dessutom, och imorgon ska jag försöka printa ut några i fotoaffären nere i penge, så att jag kan fylla mitt rum med människor jag älskar.


ÅH HERRE

nu åker jag till liverpool street!

DNCNG N M WN

lyssnar på robyn på spotify, på dancing on my own.
det är typ 19 augusti igen, jag har precis tagit körkort och systrarna lindberg är på väg till konsum för att köpa glass. det är första officiella, föräldrafria bilfärden
volymen är på gränsen till öronbedövande hög
hela jag är hög 

jag saknar verkligen att köra bil, och framför allt till den här låten.
den 22:e december ska jag göra om den där första bilturen.
jag kommer vara så jäkla ringrostig 
hoppas det inte är halka!!!


!

vill ha mammapappaarvidklaraalva här, NU!
om 24 timmar så har jag förhoppningsvis det.
nu ska jag sova.

fucking jävla bergochdalbana

just nu tycker jag inte om livet.
haha herre

JAG ÄR BRA.
JAG ÄR JÄTTEJÄTTEBRA.
JAG LYCKAS MED DET JAG VILL LYCKAS MED.

across the stream

ibland måste man göra rätt för sig.
det handlar inte endast om att gå därifrån så fort en situation blir jobbig, inte om att fly, utan om att ställa sig upp och helt enkelt göra något annat, bara för att kunna bryta ett självdestruktivt mönster. jag har kastat bort så jäkla mycket tid i mina dar att jag nu är skyldig mig själv en förändring, och när jag satt på tåget tillbaka till mitt hem och viktor, då kände jag att det var ett steg i rätt riktning.

plus att man ser saker i ett annat ljus,
ser vad de verkligen är.

come over, come away

hej bloggen
harrison är bästa ungen evah
ikväll är det spelkväll i svenska kyrkan
IMORGON TYP SKER DET!!!

jag gillar livet nu, jag gillar livet jäkligt mycket
det är ju faktiskt donken-onsdag harreguud

jag är lyckligt kär.

jag hoppas att vi slog i botten igår natt och att det inte blir värre nu, vilket jag faktiskt inte tror att det kan bli. det var vårat värsta bråk någonsin, alla kategorier, och jag känner mig färdig med sånt nu. jag är säkert 500 kronor fattigare och så jäkla trött, men jag somnade gott och lycklig, och jag lever på vetskapen att du fortfarande älskar mig.

h e a r t p e a r l s



halvtid

för 50 dagar sen så lämnade jag sverige
om 50 dagar så kommer jag åter.

fyfan vad coolt egentligen, att jag är hemifrån i exakt 100 dagar.

bäst just nu:

harrison-pussar
det faktum att det bara är två dagar kvar tills familjen kommer hit
chris martin

C R I N G E



knocking wood

alltså... nu är det snart dags att skaffa sig en professionell autograf. jag får skriva under så jäkla många deliveries att jag snart börjar skriva mitt namn helt ohämmat så fort jag får en penna i handen (och då vill man ju liksom att det blir riktigt snyggt)

mvh


I never said I lost it

när jag passerade förbi arenan borta i crystal palace park häromdagen så högg det till lite i hjärtat, och i ett svagt ögonblick så saknade jag friidrotten något fruktansvärt. i ett ännu svagare moment (typ nu) så skickade jag ett meddelande till jan och till jul, minsann, då ska jag bannemej droppa förbi på sylte och säga hej! det är liksom alldeles för lite norrlänningar här borta i england

gissa kändisarna

här snackar vi seriösa halloweenkostymer alltså

Kusligt i Hollywood i helgen


H + A = true story





w e d d i n g b e l l s

vaknar upp fem minuter innan alarmet ska gå.
orkar inte vänta, så jag börjar göra mig iordning och slänga på lite smink.
plötsligt inser jag dock att klockan inte alls är 07.34
den är typ 06.34
jag dör

slänger mig ner i sängen och halvslumrar ända tills harrison börjar spela musik i sitt rum precis nedanför. jag sover kritiskt lite nu för tiden. idag är det tre dagar kvar och det känns nästan overkligt.

flawless never comes easy

jag och marie har finaste ungarna ever, jag svär. idag har vi varit i kyrkan, köpt ben&jerrys för 23 kronor och kastat våtservetter tvärs genom rummet. det har varit en sån där morgon man kommer minnas från tiden som aupair och som man om tio år önskar att man kunde få återuppleva, bara för att livet var sådär jäkla enkelt och bekymmerslöst. det kanske inte känns så nu, för jag kan trots allt inte bestämma mig för om jag ska träna ikväll eller inte, men med tiden bleknar allt sånt och kvar blir något vackert och obetalbart bra.


RSS 2.0